Met wie neem ik contact op?

Wie ben ik?

Marjolein

Werkervaring

Ik heb gewerkt als pedagogisch medewerkster in een kamertrainingscentrum voor jongeren met een beperking waar agressie en loverboyproblematiek een rol speelde. Vervolgens bij de volwassen reclassering (toezicht) met als expertise huiselijk geweld en aanpak zedendelinquenten. Daarna heb ik jarenlang gewerkt als jeugdzorgwerker waar ik veel schrijnende, verdrietige, maar ook mooie en liefdevolle situaties heb mogen meemaken. Vanaf 2014 tot 2020 ben ik deze baan gaan combineren met Speltherapie. Daarna ben ik mezelf volledig gaan richten op dit prachtige beroep.

Om mijn werk goed te kunnen blijven doen, volg ik trainingen en opleidingen. Daarnaast neem ik deel aan intervisie en supervisie. Dit helpt niet alleen voor de ander, maar helpt ook mijzelf om mij steeds verder te ontwikkelen.

Iedereen heeft iemand nodig waarbij je je eigen verhaal kwijt kunt en die ‘echt’ naar je luistert en met je meedenkt. Misschien kan en mag ik diegene zijn. Voel je welkom!

Mijn praktijk

Mijn praktijkruimte is gevestigd aan mijn eigen huis, met een aparte ingang. Deze is speciaal ingericht om in een fijne en veilige omgeving te kunnen werken met kinderen, jongeren en volwassenen.

Hoi, ik ben Marjolein! Spelen, praten en samen bezig zijn met kinderen en jongeren in de spelkamer is het liefste wat ik doe. De puurheid en eerlijkheid van kinderen vind ik mooi om telkens weer te mogen ervaren. Dit maakt dat het niet voelt als mijn werk, maar echt mijn passie wat ik met heel veel liefde en geduld doe.

“Een jongetje die al geruime tijd bij mij in de spelkamer kwam vroeg; ‘Maar, wat voor werk doe jij eigenlijk?”

Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 prachtige kinderen mogen krijgen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Ik geniet ervan om samen met mijn gezin dingen te ondernemen of om creatief bezig te zijn.

Tijdens mijn studie Pedagogiek wist ik al dat ik heel graag speltherapeute wilde worden. Destijds vond ik het belangrijk om mijn rugzak eerst verder aan te vullen met werkervaring, zodat ik de kinderen, gezinnen en hun systeem beter kon helpen. Inmiddels weet ik dat ook of misschien wel juist mijn eigen levensverhaal en het zijn wie ik ben, o.a. door de verschillende verlieservaringen die ik heb meegemaakt en het beter begrijpen van mijn systeem van herkomst, mijn allerbelangrijkste ‘instrument’ is.

Het maakt mij heel dankbaar dat ik op een kwetsbaar moment in het leven van kinderen en hun ouder(s) en verzorger(s), tijdelijk de weg ‘mee mag bewandelen’ en de verbinding met elkaar mag aan gaan’.

Door de kennis en inzichten die ik mocht verkrijgen, door (leuke en minder leuke) ervaringen in mijn leven, de studies die ik volg/gevolgd heb met daarnaast de steun die ik mag ervaren van de mensen om mij heen die mij heel dierbaar zijn, ben ik steeds meer gaan opbloeien en stralen als die mooie lotusbloem. Deze prachtige bloem staat voor mijn zijn!

‘Soms moet je doen wat het beste is voor jou.
Niet wat het beste is voor iedereen’.

Contactgegevens

kinderpraktijk Met Elkaar

Marjolein van der Most
Morelberg 3
4708 NL Roosendaal

T: 0682052527
E: info@kinderpraktijkmetelkaar.nl

KvK-nummer: 76739864

Routebeschrijving

Auto en fiets
Er is (gratis) parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
Op nog geen minuut afstand is de bushalte Morelberg (buslijn 1) te vinden.

Neem contact met mij op

Ben je benieuwd, heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie hebben? Voel je welkom om vrijblijvend en kosteloos contact op te nemen per mail, telefoon of via het contactformulier. Mijn streven is om z.s.m. contact met je op te nemen.

Contact formulier

Ik heb interesse, wat zijn de tarieven?